Rebound Stories

Rebound Stories #2 - Grzegorz Kłos - Jak przekształciłem restaurację Ed Red w zakład produkcyjny.

Autor: REBOUND 2020 | Dec 22, 2020 11:00:00 PM

Gastronomia ucierpiała w czasie pandemii szczególnie mocno. Zarówno małe lokale, jak i restauracje typu premium. Lockdown oraz regulacje odnośnie funkcjonowania tego sektora gospodarki spowodowały, że sprzedaż w restauracjach w tym czasie spadła nawet o 90%.

Z tego powodu, setki restauracji musiało w krótkim czasie zniknąć z rynku. Pomimo trudności, tysiące restauratorów wiedziało, że nie można się poddawać i w tych trudnych warunkach do rozwoju, trzeba adaptować się do nowej sytuacji.

Takim przykładem kreatywnego podejścia do biznesu, w oparciu o nieszablonowe rozwiązania, jest kolejny gość wywiadów Rebound Stories - Grzegorz Kłos, właściciel marki Restauracje Ed Red.

Zapraszamy do wywiadu, z którego dowiecie się m.in:

💡 Jaka była reakcja branży gastronomicznej na lockdown.

💡 Jak słynny steakhouse zamienił się w produkcję konserw premium i po jakim czasie projekt zaczął przynosić przychody.

-------

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu w całości poniżej 👇

 

🔔 Subskrybuj nasz BLOG, kanał YouTube oraz profil LinkedIn i bądź na bieżąco w wartościową wiedzą prezentowaną przez zaproszonych przez Rebound 2020 ekspertów!

Chcesz zostać gościem Łukasza Grassa lub udzielić nam wywiadu na łamach naszego Bloga?

Podziel się z naszą społecznością swoją historią kryzysu, jaki spotkał Twoją firmę oraz skutecznymi sposobami na efektywne zarządzanie ryzykiem, które pozwoliły Ci wyjść z niego zwycięsko.

Zgłoś temat rozmowy tutaj: 

👉 https://www.rebound.biz/zglos-firme 

Zostań członkiem Rebound 2020, dziel się swoją wiedzą z innymi i poznaj skuteczne metody doświadczonych praktyków na zarządzanie kryzysem.